С богато разнообразие и стотици предложения Kaufland посреща ученици и

...
С богато разнообразие и стотици предложения Kaufland посреща ученици и
Коментари Харесай

Kaufland подготвя старта на учебната година със стотици специални предложения


С богато многообразие и стотици оферти Kaufland посреща възпитаници и родители в подготовката им за новата образователна година. В седмиците преди първия образователен ден компанията сортира всичко належащо, с цел да помогне на учениците да възнамеряват годината с доста въодушевление.

Освен богат избор от цветни принадлежности и аксесоари за всеки училищен усет, които могат да бъдат открити в хипермаркетите на Kaufland в страната, компанията дава и специфични хрумвания и потребни препоръки по тематиката, налични за всички на уеб страницата на веригата.

За да провеждат прилежно образователната си година през цялото време да вземем за пример, от уеб страницата учениците могат да изтегят разграфена по дни седмична стратегия с дизайни, съобразени с другите усети и ползи на малчуганите.

Важна и съществена част от идните образователни дни е, несъмнено, храната. Затова с изключение на на образователните часове, Kaufland обръща особено внимание и на храненето в междучасията. На уеб страницата компанията предлага специфична селекция от вкусни и здравословни предписания, които родителите да включат в ежедневното меню на своите отличници. Всяка рецепта съдържа деликатно подбрани артикули и елементи за метода на подготвяне.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР