С близо 700 евро олекна най-популярната българска силиконка в Инстаграм.

...
С близо 700 евро олекна най-популярната българска силиконка в Инстаграм.
Коментари Харесай

Излъгаха Васи Инстаграмана със 700 евро

С близо 700 евро олекна най-популярната българска силиконка в Инстаграм. Васи Стоянова, която минава за една от най-популярните българки в обществените мрежи, бе излъгана от хакери със 700 евро, научи HotArena.

Вече няколко месеца обилната хубавица е с блокиран профил в обществените мрежи. Българката беше събрала 1,2 милиона почитатели, с което удряше в земята и Николета Лозанова и Григор Димитров.

„ От 5 месеца профила ми е деактивиран и не мога да си я върна ”, споделя Васи, цитират от „ България през днешния ден ”.

„ Няма да се откажа макар хакер офанзивите. Оказа се, че има доста подправени профили на мое име. Те контактуват с почитателите ми и печелят пари от мои фотоси. Ако не бяха те, към този момент щях да имам несъмнено 3 милиона почитатели ”, оплака се тя.

Недоброжелатели изнудвали Васи Стоянова с заричане да върнат нейния профил против пари.

„ Бях доста наивна. Преди да ми блокират акаунта ми писа някакъв човек, който ми предложи, а да му пратя моя фотография, с която да ми верифицират акаунта със синьо тикче. Разказа, че работив „ Инстаграм ”. С цялата си доверчивост му пратих персоналната си карта, а два дни по-късно акаунтът ми беше деактивиран ”, споделя тя.

Драмата с хакерите не завършва дотук. Едрогърдата красавица от Петричко се хваща и на друга кукичка.

Писаха ми в новия профил и ми желаеха 1000 евро, с цел да ми върнат остарелия.Преведох 700 и се разбрахме да доплатя още 300, когато ми върнат профила. Искаха да им платя по банков път, тъй като в Турция нямат „ пейпал ”. Направих превода, а от този момент стопираха да контактуват с мен ”, споделя още Стоянова.

Стоянова, която живее в Германия към този момент е подала тъжба в полицията и се оплакала от дейностите против нея. Тя обаче се надява, че ще съумеят да открият хакерите.

„ Наскоро беше заличен и фейсбук профилът ми,но добре, че съумях да си го върна. Надявам се други хора да не имат вяра и никой да не изпраща персонални данни ”, споделя още брюнетката.

По сходен метод изгоря и бившето гадже на Биляна Дол Валери Божинов. Футболистът заплати 6000 лв., с цел да му върнат профила в инстаграм. Благой Георгиев също беше ударен. Той олекна с 5000 лева
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР