Клодаг Маккена предложи пресни и вкусни рецепти в Тази сутрин,

...
Клодаг Маккена предложи пресни и вкусни рецепти в Тази сутрин,
Коментари Харесай

Поведението на Джими Кар в Тази сутрин предизвиква възмущение, тъй като Дермот е принуден да предложи подкрепа

Клодаг Маккена предложи пресни и вкусни предписания в Тази заран, само че непрекъснатите спирания на Джими Кар оставят почитателите безпомощни за него.

Комикът трябваше да беседва с Алисън Хамънд и Дермот О'Лиъри, само че деликатно наблюдаваше ирландския готвач и създател в кухнята на шоуто, преди да би трябвало да дава отговор на въпросите на водещите.

Но до момента в който Clodagh експертно се грижеше за пилешки мъртвец, тя предлагаше на феновете да го слагат в тенджера, до момента в който представяше три метода за готвене на едно само пиле, Джими се намеси: „ какво? Нямате ли кофа? “

Усмихнатата Клода резервира хладнокръвие, до момента в който се опитваше да продължи със своя сегмент, само че спиранията на Джими бяха непрекъснати. „ Хвърлете го в кошчето! Няма го, пилето го няма “, настоя той, говорейки над Клодаг.

След това Джими продължи да се подиграва на основния готвач, до момента в който тя се хвалеше с усета на приготвения от нея пилешки бульон: „ чакай да разбере за бульон на кубчета! “ И още веднъж той продължи да гово...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР