С атрактивен щанд Община Приморско се представи на международната туристическа

...
С атрактивен щанд Община Приморско се представи на международната туристическа
Коментари Харесай

Приморско с атрактивен щанд на Ваканция и СПА Експо

С атрактивен щанд Община Приморско се показа на интернационалната туристическа борса Ваканция и СПА Експо, провела се в София от 14 до 16 февруари.

За поредна година морската община взе присъединяване във водещото събитие за туристическата промишленост, което събра на едно място огромна част от представители на сектора. В него се включиха повече от 350 компании изложители и над 20000 експерти – участници, гости и посетители.

Община Приморско се показа на независим щанд, където посетителите можеха да се срещнат с рекламни материали, показващи чистото море, красивите плажове, живописната природа, античната история, еко пътеките и културните и спортни събития. Нямаше минувач, който да не спре, с цел да изгледа клипа от холограмата на античния тракийски сановник, който подканва хората да посетят Тракийското светилище Бегликташ и историческия музей в Приморско.

На щанда на общината показаха и спортната конкуренция Ултра Крос Триатлон „ Лъвско Сърце ”. Състезанието, което през 2017 година съумя да събере близо 150 души, които демонстрираха своите умения в ултра дисциплините от: плуване в залив Перла – 3 км, планинско колоездене из Странджа – 116 км и тичане в резерват Ропотамо – 21 км. Тази година Приморско още веднъж ще бъде привлекателен център на доста адреналин и страсти с третото издание на „ Лъвско Сърце 2018 ”.

На ревюто се организираха и редица срещи и диалози с представители на туристически организации, които изявиха предпочитание да включат в своите туристически пакети и забележителностите на Приморско.

Щандът на Приморско с интерес прегледа и министърът на туризма Николина Ангелкова.

Тя изрази удовлетворение от новаторския метод, по който морският курорт показва туристическият си капацитет.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР