С 57370 лева разполага към момента Общински фонд Култура за

...
С 57370 лева разполага към момента Общински фонд Култура за
Коментари Харесай

Общински фонд „Култура” разполага с 57 370 лв. за проектни предложения, тематично свързани със сливенския край

С 57370 лв. разполага все още Общински фонд „ Култура ” за финансиране на планови оферти в региона на културата, тематично свързани със Сливен и сливенския край. Това заяви ръководителят на фонда Соня Келеведжиева.

„ Очакваме качествени планове, както и още веднъж да разпространяваме активността на фонд „ Култура ”. Разполагамес задоволително средстваи при стойностни предложенияще ги финансираме “, сподели още Келеведжиева.
Тя напомни, че през есенната сесия на фонда са утвърдени единствено три плана.

Съгласно Правилника за работа на фонда, право да подават оферти имат организации, културни институти и самостоятелни дейци на културата от страната и чужбина.

Проектите могат да бъдат в разнообразни форми на музикалното изкуство, художествени или литературни творби, документални филми, проучвателен писания, свързани с културно-историческото завещание на Сливен, креативен артикули на млади сливенски дарования и други

Общински фонд „ Култура ” позволява и поддържа финансово стойностни мостри на културата, допринасящи за запазване и обогатяване на духовния живот на района.

Проектите се одобряват до 15 март, в това число, в деловодството на Общинската администрация.

Чуйте:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР