С 201 делегати, осигурили необходимия кворум, започна отчетно-изборното събрание на

...
С 201 делегати, осигурили необходимия кворум, започна отчетно-изборното събрание на
Коментари Харесай

Призоваха лекарите да бъдат по-внимателни с пациентите

С 201 делегати, обезпечили нужния кворум, стартира отчетно-изборното заседание на Регионалната гилдия на Българския лекарския съюз Пловдив. Неговият ръководител доктор Георги Кръстев направи доклад пред сътрудниците си за активността на организацията при неговия втори и финален мандат. Той съобщи, че Пловдивската районна организация е една от най-активните в цялата страна и взе участие ефективно в активността на БЛС. Отиващият си председател  остава Регионалната лекарска гилдия в положително финансово положение. Той прикани медиците да продължат да отстояват правата си и да защитят изрично своя сътрудник доктор Иван Димитров по отношение на случая със убития от него апаш Жоро Джевизов-Плъха.

По време на доклада стана ясно, че от 27 подадени тъжби до Етичната комисия, множеството от поливаната са остане без последици, защото не са открити нарушавания. Като най-големи проблеми се обрисуват връзката сред лекарите и пациентите.

По-внимателно с пациентите, защото на процедура те са нашите работодатели и ние имаме не по-малко потребност от тях, както и те от нас, приканиха участници в събранието.

" Към нас се упражнявя  огромен напън от институции и жители и би трябвало да бъдат по-единни и да се поддържаме ", съобщи доктор Георги Кръстев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР