Рязани носове атакуват другата седмица Черешката на тортата“ Като нашествие, но

...
Рязани носове атакуват другата седмица Черешката на тортата“
Като нашествие, но
Коментари Харесай

Феновете в ступор: Рязани носове атакуват „Черешката на тортата“

Рязани носове нападат другата седмица „ Черешката на тортата “

Като настъпление, само че не от пирати, а от клъцнати дихателни органи може да се дефинира идната седмица в кулинарното шоу.

Групата ще бъде извънредно разнородна и забавна, настояват продуцентите на изданието.

За плакета и наградата най-хубав в кухнята другата седмица ще се състезават двата реализатори, политик, както и хора, които боравят чудесно със словото.

С конкуренция за по-вкусни кулинарни изкушения и виртуозни готвачи ще се борят рапърът Боро Първи, поп фолк певицата Мария, някогашният министър на туризма Николина Ангелкова, журналистът Мирослав Димитров, както и преводачката Мариана Хил.

Феновете на кулинарното шоу са уверени, че състезание за най-интересен участник се пада на фолкаджийката Мария. Не толкоз с кулинарните си умения, като самата тя постоянно е признавала, че готвенето не й е буря, а поради фамилните драми към нея.

Със брачен партньор номер три Мирослав Соколов певицата ту се разделя, ту се събира, ту се бие, а след това оправдава, че „ по този начин се обичали “. Зрителите са любопитни да узнаят дали заралийката ще готви като омъжена или като разведена жена, тъй като при всяка сериозна свада миньончето бързо изтрива всичките общи фотоси с мъжа си.

Освен Мария, която няколко пъти е лягала под ножа да резне носа си, Николина Ангелкова също провокира гърмеж от възмущение с сходна интервенция. Тя си съкрати носа през 2020 година, като възбуди  негативни мнения в нета. Тогава някогашната министърка се оправда, че го е направила с лечебна цел.

Източник: Хотнюз

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР