Последният лайф на Като две капки вода“ бе доста вихрен

...
Последният лайф на Като две капки вода“ бе доста вихрен
Коментари Харесай

В последния лайф на „Като две капки вода“: Фънки призна за страшна болест

Последният лайф на „ Като две капки вода “ бе много вихрен и непредвидим.  Реакциите от него ще отекват до финала на 13 май в „ Арена Армеец “.

Журито Фънки изрече нещо, което втрещи и другите участници, и публиката.

След осъществяването на Христина Лоизу, Рачков и Геро се пошегуваха с Фънки, че евентуално добре схваща ситуацията на Християна, която танцуваше на сцената с огромен стомах, тъй като самият той е с подобен. В този миг обаче, Фънки прониза с ответната си реакция:

" Защото имам рак, по тази причина имам подобен стомах! ", съобщи рокаджията, а малко по-късно, откакто видя всеобщото учудване, добави, че е приложил малко черен комизъм.

Говори се, че това е последният сезон на Фънки в „ Като две капки вода “. Той от дълго време е бодил в очите на феновете, само че в този момент влезе в полезрението и на продуцента Магърдич Халваджиян, който е гневен от една от последните изцепки на закръгления член на журито.

Най-добрият другар на артиста Константин си разреши в ефир да направи шокиращи мнения, които уронват престижа на предаването. С това той много е ядосал продуцента, а и част от екипа и участниците.

„ Аман от това травеститско шоу “- напряко втрещи жури и аудитория.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР