Рууни: Ще завърша кариерата си в САЩБившият футболист на Манчестър

...
Рууни: Ще завърша кариерата си в САЩБившият футболист на Манчестър
Коментари Харесай

Рууни: Ще завърша кариерата си в САЩ

Рууни: Ще завърша кариерата си в Съединени американски щати
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни съобщи на конференция, че ще приключи професионалната си кариера в Съединени американски щати. Нападателят е благосъстоятелност на американския Ди Си Юнайтед, а в четвъртък ще изиграе своя мач номер 120 с националната фланелка на Англия.,,Трите лъва “ играят точно с,,янките “ в другарска среща с благотворителна цел, а точно събиране на средства за фондацията на британския национал. 33-годишният състезател ще влезе от аварийна пейка след решение на Футболната асоциация на Англия, което му разрешава да запише юбилейното си присъединяване за представителния отбор. Рууни е рекордьор по маркирани голове с националната фланелка с 53, само че не мисли за попадения.

,,Не е значимо дали ще осъществявам гол. Ще бъде хубаво, само че основното е да стъпя още един път на,,Уембли “ и да поздравя почитателите за годините, в които ме подкрепяха безусловно “, съобщи прочувствено нападателят. Рууни сподели и че, не е изискал нищо особено от селекционера Гарет Саутгейт, с цел да взе участие за Англия в Съединени американски щати.,,Говорих с Гарет и му споделих, че може той е треньор и взема решение дали да стартира като титуляр или от пейката, въпреки всичко ще изиграя последния мач с националния тим. Не импортирам напрежение у никого нито по отношение на номера, с който играя на фланелката или капитанската лента “, добави той.

Рууни отхвърли, че ще се завърне за непрекъснато в Англия и сподели, че ще приключи кариерата си в Съединени американски щати.,,Най-важното нещо е, че ФА приказва с играчите и всички дружно взехме решение, че този мач и това ми връщане в тима е вярно за страната. Не сме правили нещо сходно, само че се надявам откровено след 10-15 години, че Хари Кейн ще получи опция да усъвършенства върха по маркирани голове, да вземем за пример. Това е нещо друго. Не желая хората да са съгласни с това, значимо е да се съберат финансови средства за фондацията “, приключи Рууни. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР