Русокосият мъжага разкрива, че звездите изобщо не се интересуват от

...
Русокосият мъжага разкрива, че звездите изобщо не се интересуват от
Коментари Харесай

Бодигардът на звездите: Жан-Клод ван Дам е отвратително нагло джудже с огромно его

Русокосият юначага разкрива, че звездите въобще не се интересуват от визитката му, а от метода, по който наподобява. Днес той е на достолепните 61 години. Разкрива, че бил нает от Доди Ал-Файед да охранява сина му и Даяна в Сен Тропе през 1997 година, безусловно месец, преди гибелта им. Определя ги като очарователна и извънредно възпитана двойка. Принцесата обаче била доста шавлива и неколкократно го опипала по члена. Оказало се, че и други негови сътрудници, са имали същото смущаващо прекарване.

 

Иначе била прелестна и очарователна жена, била доста деликатна и имала добра дума за всеки. Наричала го Рамбо. Сближил се и със синовете й Хари и Уилям, даже ги научил да карат водни ски покрай брега, с цел да изпръскат обективите на папараците.

 

Миналата есен излезе автобиографичната книга на Лий, в която отделя много огромно внимание на прекарванията си с някогашната брачна половинка на настоящия крал на Англия. Той издаде томчето тъкмо за годишнината от гибелта на Даяна, с цел да припечели някой и различен паунд от носталгията на британците.

 

Определя Жан-Клод ван Дам като „ непоносимо безочливо джудже с голямо его “ и твърди, че няма по-голям отпадък от него. Един от сътрудниците имал предпочитание да го гръмне още от първия ден, в който поели защитата му. Лий обаче го убедил да не го прави, защото другояче нямало да им платят. Разкрива още, че Ван Дам бил кокаинов наркоман и като се надрусал, ставал нетърпим. Освен това е сигурен, че белгиецът е бисексуален и пошляпвал сякаш почтено охранителите по задниците им.

 

Като най-голямо свое достижение, Сансъм дефинира спасяването на починалата футболна легенда Пеле. Кралят щял да бъде сплескан от фенове в британската столица и телохранителите му се панирали. Единствен Лий реагирал съответно и го извел през задния вход на магазина, в който бил заклещен.

Източник: Уикенд 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР