Русокосата изпълнителка на тоталния хит Антилопа - Тита, представи снощи

...
Русокосата изпълнителка на тоталния хит Антилопа - Тита, представи снощи
Коментари Харесай

Тита с първи самостоятелен албум

Русокосата изпълнителка на тоталния шлагер " Антилопа " - Тита, показа нощес в столичен клуб първия си независим албум, озаглавен " Аз съм Тита ".

Певицата излезе на сцената дружно с балет " Нова " и смени 6 блестящи тоалета подбрани за всяка ария. Подготовката за театралното й осъществяване е лишила два дни.

10 чисто нови песни е подготвила Тита в албума си под управлението на музикалния продуцент Любо Киров. Те нямат нищо общо с до момента правените от нея комерсиални и провокативни части. В новия албум Тита желае да покаже, че може да пее стойностни, лирични песни и точно за това идва на помощ Любо.

" Преди да изляза на сцената нямах безусловно никакво време, само че след сцената той ми сподели, че доста ме обича и доста се гордее с мен, съгласно мен той в действителност в никакъв случай не е осъзнавал, че ще имаме 3 съдбоносни срещи в живота и че ще ми помогне толкоз доста. ", сподели разчувствана Тита.

В препълнения клуб, да поддържат Тита, с изключение на фамилията ѝ и гаджето ѝ Викторио, бяха пристигнали още сътрудниците ѝ Криско с половинката му Цвети, Етиен Леви, Михаела Маринова, Павел, Маги Джанаварова, Искрен Тончев-Искрата, Дивна.

" За мен това е доста, тъй като аз съм на 20 години и съм признателна на хората, които стоят зад мен. Аз по тази причина се и разплаках, тъй като всички бяха тук, " Адамант ", моето семейство, учители, Етиен. Абсолютно всички, които са били до мен през тези години, с цел да стигна до този миг. Този албум беше една нова отворена страница за Хриси. Решихме да се покажа в една малко по-различна светлина, тъй като мисля, че настъпи момента, аз си го почувствах, само че за напред може да очаквате още клубни части, още готина музика, цената, уповавам се да имам доста нова и друга музика, на която да се наслаждавате ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР