Руското министерство на външните работи отхвърли като „безпочвени” твърденията на

...
Руското министерство на външните работи отхвърли като „безпочвени” твърденията на
Коментари Харесай

Москва за смъртта на Сергей Скрипал: Британските обвинения са безпочвени

Руското министерство на външните работи отхвърли като „ безпочвени” изказванията на Англия, че Москва може да е забъркана в мистериозното заболяване на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му.

Говорителката на дипломатическото ведомство Мария Захарова сподели, че Лондон първо би трябвало да проверява случая, преди да упреква Русия.

Захарова изрази убеденост, че английските управляващи няма да скриват обстоятелства и ще оповестяват обществено информацията за хода на следствието.

Англия ще отговори уместно, в случай че се потвърди, че Русия е забъркана в шпионския скандал на Острова. Това може да включва и нови наказания против Москва, съобщи английският външен министър Борис Джонсън.

„ Не посочвам с пръст, а споделям на държавните управления по света, че опит да се отнеме почтен живот на английска територия няма да остане ненаказан ”, съобщи Джонсън.

Мистериозното заболяване на Скрипал и щерка му ще бъде разследвано от английската работа за битка с тероризма.
Юлия Скрипал
Бившият разузнавач вярвал, че съветските специфични служби могат да дойдат за него когато и да е , описаха негови родственици.

Съпругата, синът и по-големият му брат са умряли през последните две години, някои при загадъчни условия. Дъщеря му, която живее в Москва, постоянно го посещавала.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР