Руското министерство на външните работи обяви като „безпочвени“ обвиненията на

...
Руското министерство на външните работи обяви като „безпочвени“ обвиненията на
Коментари Харесай

Москва нападна Лондон заради отровения шпионин

Руското министерство на външните работи разгласи като „ безпочвени “ обвиняванията на Англия, че Москва е забъркана в отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал, оповестиха съветските медии.

Говорителката на външното ведомство Мария Захарова прикани Лондон първо да проверява случая, а по-късно да упреква руснаците за интервенция в отравянето на мъжа. Тя изрази убеденост, че английските управляващи няма да скриват обстоятелства и ще оповестяват обществено информацията за хода на следствието.

Бившият съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му се намират в сериозно положение в болница във Англия, откакто бяха открити в безпомощно положение на скамейка в търговски център в английския град Солсбъри. Разследването по случая продължава.

Национална полицейска мрежа за битка с тероризма ще оглави следствието за мистериозното заболяване на някогашния съветски сътрудник Сергей Скрипал и щерка му, заяви английската полиция. Шпионинът беше наказан в Русия по обвинявания, че е предал Москва и е давал информация на западното разузнаване против огромна сума пари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР