Руското министерство на отбраната обяви днес, че остатъците от украинските

...
Руското министерство на отбраната обяви днес, че остатъците от украинските
Коментари Харесай

Москва твърди, че е отблъснала атаката срещу Белгород

Руското министерство на защитата разгласи през днешния ден, че остатъците от украинските въоръжени групи, които през вчерашния ден проникнаха от Украйна в съветската Белгородска област, са били изтласкани назад на украинска територия, съобщи Ройтерс.

По време на всекидневната си конференция представителят на министерството на защитата генерал-лейтенант Игор Конашенков сподели, че са били убити повече от 70 диверсанти, съобщи Българска телеграфна агенция. Ройтерс не може да удостовери тази информация от самостоятелни източници.

" В хода на антитерористичната интервенция посредством удари на авиацията, артилерията и дейни дейности на подразделенията за отбрана на държавната граница на Западния боен окръг националистическите формирования бяха блокирани и разгромени ", сподели Конашенков, представен от ТАСС.

" Остатъците от националистите бяха изтласкани на територията на Украйна, където бяха обстрелвани до цялостната им разпродажба. Унищожени са над 70 украински терористи, 4 бронирани бойни машини и 5 пикапа ", добави представителят.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР