Руско-украинска война Пазар на трудаФирмите в България могат да наемат

...
Руско-украинска война Пазар на трудаФирмите в България могат да наемат
Коментари Харесай

Швейцария се отклони от неутралитета и също санкционира Русия

Руско-украинска война Пазар на трудаФирмите в България могат да наемат към 200 хиляди украинциПолитикаКремъл упрекна Европейски Съюз, че въоръжаването на Украйна е „ рисково “
Швейцария ще одобри всички наказания, които Европейският съюз наложи на руснаци и компании, и ще замрази активите им, с цел да накаже нашествието в Украйна. Това съобщи държавното управление, правейки внезапен ход настрана от обичайния неутралитет на страната.

Намираме се в изключителна обстановка, в която могат да бъдат взети решения за изключителни ограничения “, сподели президентът и външен министър Игнацио Касис на конференция в Берн в понеделник, съпроводен от министрите на финансите, защитата и правораздаването.

Само историята ще каже дали сходен ход може да се повтори, сподели той. Швейцарският неутралитет остава недокоснат, само че

несъмнено, че стоим на страната на западните полезности “, добави Касис.

Швейцария одобри финансови наказания против съветския президент Владимир Путин, премиера Михаил Мишустин и външния министър Сергей Лавров, които влизат в действие неотложно. Също по този начин затвори въздушното си пространство за множеството съветски самолети.

Швейцария отбягва налагането на наказания при поредност от рецесии, в това число когато Русия анексира Крим през 2014 година Изключението досерга са били глобите, наложени от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, които страната би трябвало да ползва според интернационалното право.

С оглед на военната интервенция на Русия в Украйна, швейцарският кабинет реши да одобри пакетите от наказания, наложени от Европейски Съюз на 23 и 25 февруари, заяви държавното управление.

Главният посланик на Европейски Съюз Жозе Борел приветства този ход и сподели, че е „ добра вест “, че прехвърлянето на пари в Швейцария към този момент няма да помогне на съветските олигарси.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР