Руският външен министър Сергей Лавров проведе телефонен разговори с държавния

...
Руският външен министър Сергей Лавров проведе телефонен разговори с държавния
Коментари Харесай

Лавров и Тилърсън обсъдиха ограничителните мерки на Вашингтон

Руският външен министър Сергей Лавров организира телефонен диалози с държавния секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън, по време на който двамата разискаха новите ограничаващи ограничения на Вашингтон във връзка с съветското дипломатическо посланичество в Съединени американски щати, съобщи Regnum.
По данни на съветското Министерство на външните работи Тилърсън се е свързал с Лавров, с цел да го осведоми особено, че в скоро ще бъдат оповестени спомагателни ограничавания върху активността на съветските дипломатически представителства на територията на Съединени американски щати. По време на диалога Лавров е изразил страдание за напрежението в връзките сред двете страни, напомняйки, че не Русия е почнала това.
Освен това Лавров е показал, че съветската страна ще изследва деликатно подхванатите от Съединени американски щати нови ограничения, след което ще разкрие реакцията си.
Припомняме, че на 31 август стана известно, че американските управляващи са поискали да се закрие съветското генерално консулство в Сан Франциско.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР