Руският производител АвтоВАЗ разкри външния вид и подробности за наследника

...
Руският производител АвтоВАЗ разкри външния вид и подробности за наследника
Коментари Харесай

Lada загатна каква ще бъде новата Niva

Руският производител АвтоВАЗ разкри външния тип и детайлности за наследника на истинския всъдеход Niva. Той ще се появи през 2024 година и ще бъде доста друг от настоящия автомобил.
Всъщност, машината беше разкрита по време на представянето на новия проект на френската група Renault, част от която е и съветският производител АвтоВАЗ. Той ще бъде единен под една шапка с румънската компания Dacia, с цел да може да се понижи броя на моделите и да се уеднаквят съставените елементи употребявани за тяхното произвеждане.


 Новата „ Лада Нива ” ще се продава по едно и също време със остарялата Новата „ Лада Нива ” ще се продава по едно и също време със остарялата
Следващото потомство на именития всъдеходен модел „ Лада Нива ” ще бъде готово през 2021 година Той ще се създава, а и прод...
На показаното от АвтоВАЗ изображение се Lada Niva Vision, което в действителност е концептуален първообраз. Той евентуално ще се отличава доста от бъдещия сериен модел, само че ще получи някои от присъщите черти на сегашната равнища. Това са ръбестият дизайн, правоъгълната решетка на радиатора, вентилационните отвори в задните стойки и мигачите, ситуирани над фаровете.
Идеята на АвтоВАЗ е идващото потомство на Niva да се предлага в два разновидността. Автомобилът ще бъде построен на трансформация на платформата CMF-B, като ще се трансформира в световен модел, т.е. няма да се продава само в Русия.


В момента АвтоВАЗ създава няколко разновидността на всъдехода. Това са Lada Niva Legend (той е прочут и под името 4х4), а също по този начин и и Lada Niva Travel (на снимката), който до 2020 година се оферираше под марката Chevrolet. Производството на втория автомобил започва още през предходната година, само че той по този начин и не се е появил на пазара. Всички версии на Niva механически са идентични, като са оборудвани с бензинов мотор с размер 1,7 литра, който е комбиниран с 5-степенна механична скоростна кутия и непрекъсната система за задвижване на четирите колела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР