Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на

...
Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на
Коментари Харесай

Путин изрази надежда нападателите срещу концертна зала край Москва да бъдат справедливо наказани

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 съобщи през днешния ден, че се надява прокуратурата да направи всичко допустимо, с цел да подсигурява, че хората, които нападнаха концертна зала край Москва в петък, при което починаха минимум 139 души, ще бъдат осъдени заслужено, съобщи Ройтерс.

На съвещание на съвета на основната прокуратура основният прокурор на Русия Игор Краснов дефинира нападението против " Крокус сити хол " в петък като ново предизвикателство за цялата правоприлагаща система. На първо място става въпрос за отбраната на обекти с всеобщо престояване на хора, уточни Краснов. Той предложи да се актуализират предписанията за обезпечаване на сигурността на такива места. " Предвид очевидното повишаване на равнището на терористичните закани в страната като цяло, е належащо да се задължат органите на изпълнителната власт да актуализират паспортите си за сигурност посредством контрол. При оценката на уязвимостта е неприемливо официално да се установи спазването на условията за доставяне на такива обекти с охранителна техника и изискванията за лицензиране ", сподели съветският основен прокурор.

Краснов също по този начин прикани стратегическите предприятия да бъдат снабдени със отбрана против дронове, заяви ТАСС. 

През последните месеци Украйна усили ударите с дронове против съветски стопански обекти, в това число петролни рафинерии, напомня Ройтерс.

На съвещание на съвета на Главната прокуратура президентът на Русия съобщи, че е належащо да се ускори работата на прокурорите за отбрана на правата на жителите.

" През тази година органите на прокуратурата би трябвало да засилят работата си в редица основни области ", уточни президентът, съобщи ТАСС. Той посочи, че " преди всичко става дума за отбрана на трудовите, обществените, жилищните и други права на жителите ". 

Путин акцентира, че " всички въпроси, които дефинират качеството на живот, благосъстоянието на съветските фамилии и на всеки човек, би трябвало да бъдат приоритет ". 

В излъчено по малкия екран изявление съветският президент също по този начин означи упованието си прокурорите да се борят по-ефективно против корупцията, съобщи Ройтерс.

Руските медии оповестиха по-рано, че заместник-ръководителката на съветската федерална митническа работа е бил арестувана в московския ѝ офис като част от следствие за корупция, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР