Руският президент Владимир Путин заяви в сряда, че Съединените щати

...
Руският президент Владимир Путин заяви в сряда, че Съединените щати
Коментари Харесай

Путин: Доставките на САЩ удължават агонията на Украйна


Руският президент Владимир Путин съобщи в сряда, че Съединените щати навлизат по-дълбоко в спора в Украйна и вършат неточност , предоставяйки на Киев ракети с огромен обхват ATACMS, предава " Ройтерс ".

Той сподели на конференция по време на посещаване в Китай, че е уведомил президента Си Дзинпин " за някои детайлности " за Украйна . Той сподели, че " външните фактори " и " общите закани " служат единствено за подсилване на руско-китайското съдействие.

Ръководителят на Кремъл сподели, че решението на Вашингтон да достави армейската тактическа ракетна система (ATACMS),, " просто удължава мъката " за Украйна.

" Първо, това, несъмнено, предизвиква щета и основава спомагателна опасност. Второ, ние, несъмнено, ще можем да отблъснем тези офанзиви . Войната си е война ", сподели Путин.

" Но най-важното е, че фундаментално липсва потенциал въобще да промени обстановката на линията на прикосновение... Това е следващата неточност на Съединените щати.

Украйна, с цел да й помогне да нападна и прекъсне линии за доставки, въздушни бази и железопътни мрежи в окупираната от Русия територия.

" Грешка от по-голям мащаб, към момента невидима, само че въпреки всичко от огромно значение, е, че Съединените щати стават все по-лично въвлечени в този спор . И дано никой не споделя, че нямат нищо общо с това. ", сподели Путин.

Той означи, че Съединените щати са изпратили в отговор на ескалацията на принуждение сред Израел и палестинците и сподели, че е наредил на съветски самолети с хиперзвукови ракети " Кинжал " да патрулират над Черно море.

Путин сподели, че е добре, че Западът стартира да приказва за нуждата от решение на украинската рецесия с мирни средства, само че не цитира образци.

Русия от дълго време сподели, че е подготвена да договаря, само че единствено в случай че Киев одобри, което значи окупацията на повече от една шеста от Украйна от Москва.

Киев упорства за, в това число от Кримския полуостров, който Москва анексира през 2014 година
 Русия за ATACMS в ръцете на Киев - това е сериозна неточност на Съединени американски щати
Русия за ATACMS в ръцете на Киев - това е сериозна неточност на Съединени американски щати

Украйна неведнъж е желала от администрацията на Съединени американски щати ATACMS, като даде обещание да не ги употребява на територията на Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР