Руският президент Владимир Путин заяви, че желанието на Запада да

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че желанието на Запада да
Коментари Харесай



Руският президент Владимир Путин заяви, че желанието на Запада да запази господството си на

Руският президент Владимир Путин съобщи, че желанието на Запада да резервира господството си на международната сцена усилва рисковете от спор, съобщи Ройтерс.

„ Потенциалът за спор в света нараства и това е директно разследване от опитите на западните елити да запазят своето политическо, финансово, военно и идеологическо владичество по всевъзможен метод “, сподели Путин.

„ Те съзнателно умножават хаоса и изострят интернационалната конюнктура “, показва още той във видеообръщение на районен конгрес в Бишкек, оповестено от Кремъл.

Освен това той упрекна Запада, че „ експлоатира “ Украйна и употребява нейния народ като „ пушечно месо “ в спор против Русия.

Путин неведнъж е представял войната в Украйна, която Москва назовава „ специфична военна интервенция “, като спор сред Русия и Запада, критикувайки тези, които дават военна и финансова поддръжка на Украйна.

Киев, европейските страни и Вашингтон настояват, че Москва е употребила предлог за опасения за сигурността, с цел да стартира цинична война на експанзия против своя проевропейски комшия в опит да завземе елементи от територия и да смъкна президента Володимир Зеленски.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР