Руският президент Владимир Путин защити Доналд Тръмп заради обвинения, че

...
Руският президент Владимир Путин защити Доналд Тръмп заради обвинения, че
Коментари Харесай

Путин: Няма нищо компрометиращо в разговора между Тръмп и Зеленски

Руският президент Владимир Путин отбрани Доналд Тръмп поради обвинявания, че американският водач притиска Киев да разрови нечистотия за негов противник, като съобщи, че в стенограмите от диалозите няма “нищо компрометиращо ”, предава БГНЕС.

“Не виждам нищо компрометиращо в диалога сред Тръмп и (украинския водач Владимир) Зеленски ”, сподели Путин за телефонния диалог, който започва процедура за импийчмънт в Съединени американски щати.

“Президентът Тръмп се обърнал към собствен сътрудник с искане да проверява възможна корупция, обвързвана с членове на някогашната администрация ”, съобщи съветският водач на енергиен конгрес в Москва.

“Всеки държавен глава би трябвало да направи същото ”.

“Те към този момент употребяват всяко опрощение, с цел да атакуван президента Тръмп. Сега това е Украйна ”, добави Путин.

Белият дом пусна предходната седмица стенограма на извършения през юли диалог с неотдавна определения Зеленски.

От него стана ясно, че Тръмп помолил Зеленски да изследва противника му от демократите Джо Байдън, а демократите се пробват да изяснят дали Тръмп е употребявал просрочен пакет от 400 милиона $ помощ като средство за напън.

Украйна води продължаваща война на изток против подкрепяните от Русия сепаратисти, която избухна след анексирането на Крим от Москва през 2014 година /БГНЕС и Агенция Франс Прес /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР