Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин обмисля да мобилизира нови сили за Украйна?

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През повтори през вчерашния ден подправената си дефиниция за непровокираната инвазия в Украйна като отбранителна интервенция за отбрана на Русия, разяснява през днешния ден Институтът за проучване на войната.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6846
Базираният във Вашингтон мозъчен тръс отбелязва във всекидневната си сводка за хода на войната, оповестена на уеб страницата му, че на среща с възпитаници в Калининград Путин е споделил, че задачата на " специфичната военна интервенция " е да отстрани " антируския анклав ", който се образува в Украйна и е екзистенциална опасност за съветската страна. Руският президент употребява сходна дефиниция на 24 февруари в своята тирада, в която разгласи началото на нашествието, напомня Българска телеграфна агенция.

Повтарянето от Путин на тезата за " антируско образувание ", което би трябвало да бъде победено военно, с цел да бъде предпазена Русия, удостоверява неговите максималистични планове за Украйна и евентуално има за цел да приготви осведомителните условия за приканване на по-нататъшни старания от съветска страна и активизиране на нови сили за войната в Украйна през есента и зимата на тази година, разяснява американският изчерпателен център.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР