Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин и Макрон обсъдиха ситуацията в Украйна в телефонен разговор

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на организираха през днешния ден сериозен и прям телефонен диалог, отдаден на военната интервенция на Москва в Украйна, заяви Кремъл, представен от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 863
В рамките на този диалог президентът Путин " даде в детайли пояснение за аргументите ", които накараха Москва да предприеме тази интервенция, съобщи Кремъл в официално съобщение.

Президентът Макрон прикани президента Путин " неотложно да приключи " офанзивата на съветската войска в Украйна, заяви Елисейският замък.

" След като беседва с президента на Украйна и след координиране с него президентът (Макрон) се обади на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, с цел да изиска незабавното преустановяване на съветските военни интервенции, като напомни, че Русия се излага на риска от съществени наказания ", посочи Елисейският замък.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 863  Новите наказания против Русия ще бъдат одобрени дефинитивно на следващия ден Новите наказания против Русия ще бъдат одобрени дефинитивно на следващия ден  Руските сили напредват към Киев Руските сили напредват към Киев  Борисов: Ще ни правят оценка по делата и решителността да браним свят, в който не е допустимо да гинат хора, поради исторически реваншизъм Борисов: Ще ни правят оценка по делата и решителността да браним свят, в който не е допустимо да гинат хора, поради исторически реваншизъм
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР