Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин за израелската операция срещу Газа: Загубите сред цивилното население ще бъдат абсолютно неприемливи

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи, че сухопътна интервенция на израелската войска ще докара до " безусловно неприемливи загуби измежду цивилното население ", съобщи Ройтерс.

Путин сподели това на съвещание Съвета на ръководителите на страните от Общността на самостоятелните страни (ОНД), което се организира в Киргизстан. Думите му бяха по отношение на апела на Израелските сили за защита всички цивилни от град Газа, където живеят над 1 000 000 души, да се изтеглят на юг в границите на 24 часа. В момента пред анклава са ситуирани доста израелски танкове.

" Използването на тежка военна техника в жилищни региони е комплициран въпрос, изпълнен със съществени последици за всички страни ", акцентира съветският водач. " Загубите измежду цивилното население ще бъдат безусловно неприемливи. Там живеят съвсем 2 000 000 души. Най-важното в този момент е да се спре кръвопролитието ", добави Путин.

Той разяснява и обстановката към Нагорни Карабах, откакто предишния месец Азербайджан си върна контрола върху района посредством военна интервенция, а 120 000 етнически, живеещи там, се върнаха в страната си, съобщи Българска телеграфна агенция.

Путин съобщи пред водачите от Оперативно-наблюдателно дело, че Русия е подготвена да подготвена да помогне на Армения и Азербайджан да сключат спокойно съглашение и предложи Москва да бъде хазаин на договаряния.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР