Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин ще говори на 21 февруари


Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ще реализира постоянното си послание си към Федералното заседание на 21 февруари в Гостини Двор, заяви прессекретарят му Дмитрий Песков.

По-рано тази дата беше посочена като най-вероятна от съветските медии, въпреки че Кремъл резервира безмълвие по въпроса за датата.

В петък RBK заяви, базирайки се на свои източници, че самобитно продължение на обръщението може да бъде концерт в Лужники, в който евентуално ще взе участие и Путин.

Песков съобщи, че описът на поканените ще бъде направен в хода на подготовката за прочитането на обръщението към Народното събрание. " Има обичайни категории поканени. Разбира се, заради спецификата на сегашния миг ще има нови категории ", сподели той в отговор на въпрос кой може да бъде поканен на събитието с изключение на парламентаристите. Така заобиколно не изключи измежду гостите и слушателите да бъдат предложения както участници в специфичната военна интервенция, само че и представители на съветските управляващи, назначени в администрацията в окупираните от Русия територии на Украйна. След анексирането на четирите области - Запорожие, Херсон, Донецк и Луганск - през септември месец 2022 година Кремъл стартира поетапно да ги включва в административните регулации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР