Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

САЩ: Владимир Путин е болен и опасен

" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е тежко болен ", това написа " Нюзуик ".

Списанието от Съединени американски щати се базира на три източника – на помощник в ръководството на Разузнавателната работа на Вашингтон, на служител в разузнаването на Пентагона и на почитан офицер от американските военновъздушни сили.

Според събеседниците на медията изолацията на стопанина на Кремъл е означавала, че той има съществени проблеми със здравето. " Според нашите данни Путин евентуално има рак и не изключваме разновидността той да се подложи на хирургическа намеса по премахване на недоброкачествен израстък ", сподели един от източниците на " Нюзуик ".

" Ние не можем да кажем сигурно какъв ще бъде изходът от здравната интервенция и какво е точното здравословно положение на президзента на Руската федерация. В същото време обаче ние сме уверени, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През продължава да съставлява заплаха и за страната си, и за света ", добави събеседникът на медията от Съединени американски щати.

Както към този момент писа, по-рано английската разследваща работа МИ-6 изрази догатката, че стопанинът на Кремъл не е измежду живите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР