Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин подписа закон, съдържащ редица социални мерки

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През подписа нов закон, който разрешава на държавното управление му бързо да увеличи пенсиите, както и да предприеме редица други антикризисни ограничения, откакто Русия попадна под въздействието на стопански наказания поради Украйна, съобщи Ройтерс, базирайки се на осведомителната организация РИА Новости.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2086
Друга мярка в новия закон дава на лицата и дребните и междинни бизнеси правото да желаят " кредитни ваканции ". Освен това президентът Путин е наредил в допълнение да бъдат заделени 455 милиарда рубли (3,6 милиарда долара) от държавния бюджет за разплащания на фамилии с деца на възраст от 8 до 16 години, заяви съветският финансов министър Антон Силуанов.

Съобщавайки за закона организация ТАСС означи, че обществената самодейност има за цел да " отбрани националните ползи на страната от неприятелските дейности на непознати страни и интернационалните организации ". Законът вкарва механизми за поддръжка на икономическия бранш, в това число посредством опростяване на съществуващото законодателство, определящо режима за издаване на разрешителни и лицензи и регламентиращо правния режим за публични поръчки на артикули и работа, както и на услуги за застраховане на държавни и общински потребности. 

Руската централна банка в същото време одобри нови ограничения в поддръжка на играчите на финансовия пазар, в това число недържавни пенсионни фондове, компании за ръководство на активи, финансови медиатори и други, добавя Ройтерс. 

В изказване, публикувано в " Телеграм ", институцията показва, че ограниченията целят адаптиране на регулаторните условия към новата икономическа действителност в Русия и унищожаване на наказванията за някои нарушавания на наредбите, в случай че те са свързани с настоящата пазарна обстановка, отбелязва Българска телеграфна агенция.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР