Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин разкри от какво му се е оплакал Тръмп

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е разказал от какво му се е оплакал американският водач Доналд Тръмп.

Стопанинът на Кремъл в обстойно изявление пред ТАСС е споделил по какъв начин на среща с водача на Съединени американски щати събеседникът му е изразил своето безпокойствие. "Господин Тръмп ми сподели, че е бил обезпокоен от големите разноски на Америка за защита. Той ми уточни още, че сумата, която е била заложена в годишния бюджет на неговата страна, е била голяма, нещо от вида на 738 милиарда щатски $ ", показал е още събеседникът на осведомителната организация от Москва. "Нашите военни разноски са доста под това равнище ", е коментирал съветският държавен глава.

Владимир Путин: Трябваше да застрашавам министри

Руският президент обаче не е конкретизирал по кое време е чул недоволството. Двамата водачи са провели диалози на четири очи в Япония, Финландия (2019 г.), Германия и Виетнам (2017 г.) От встъпването си в служба (20 януари 2017 г.) Тръмп е провел няколко телефонни диалога с Путин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР