Руският президент Владимир Путин в интервю за журналиста Дмитрий Кисельов

...
Руският президент Владимир Путин в интервю за журналиста Дмитрий Кисельов
Коментари Харесай

Путин обяви готовност за преговори

Руският президент Владимир Путин в изявление за журналиста Дмитрий Кисельов съобщи, че Руската федерация е подготвена за договаряния за Украйна, съобщи mk.ru.
Държавният глава посочи, че договарянията би трябвало да се основават на действителността, а не на „ стремежи след приложимост на психотропни средства “.
„ Готови сме да преговаряме. Ние сме подготвени за договаряния, които не се основават на желанията [на някои] след използването на психотропни средства, а се основават на действителностите, които са се развили на фронта “, уточни Путин.
По-рано Путин означи, че след началото на специфичната интервенция (както в Русия назовават войната) западните страни са изправени пред изтощение пред единството на съветския народ и възходящите благоприятни условия на съветските въоръжени сили.
Путин още веднъж повтори тезата си, че в Украйна Русия „ се пази “. „ Ако Руската федерация не се пази, тогава следствията за съветската държавност могат да бъдат пагубни “, съобщи президентът на РФ, който тази седмица ще бъде избран отново на поста си за нов мандат.
Путин сподели също по този начин, че Полша може да изпрати войски в Украйна не с цел да ѝ оказват помощ, а да окупират част от страната, която поляците считат за своя. „ Ако полските войски влязат в Украйна, мисля, че в никакъв случай няма да я изоставен “, съобщи съветският президент. Казаното от Путин е в подтекста на продължаващата съветска непредизвикана експанзия против Украйна и окупацията на близо 1/5 от нейната територия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР