Руският президент Владимир Путин трябва да помисли как да запази

...
Руският президент Владимир Путин трябва да помисли как да запази
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Владимир Путин трябва да помисли как да запази страната си

" Руският президент Владимир Путин би трябвало да намерения по какъв начин да резервира страната си ", това сподели украинският държавен глава Володимир Зеленски, представен от киевското издание УНИАН.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5257
" Аз считам, че този човек към този момент е разрушил дефинитивно имиджа си пред света. Сега съгласно мен той би трябвало да постави старания, с цел да запази страната си. Като президент на Република Украйна аз мисля на първо място за моята татковина. Но не би трябвало да забравяме, че Русия е наша съседка ", уточни още Зеленски.

Украинският президент също изрази готовността си да организира договаряния на четири очи с съветския си сътрудник. " Ние обаче настояваме за следното: разговорът да бъде равнопоставен, провеждан без ултиматуми и без прокремълски медиатори ", съобщи той.

Да напомним, от началото на войната на Русия против Украйна на 24 февруари делегации на Киев и Москва организираха три срещи. Едната бе в беларуския град Гомел (28 февруари) до границата с Украйна, а другите две в беларуския естествен резерват " Беловежка гора " на 2 и 7 март (до границата с Полша).

Русия употребява територията на Беларус за нападението си против Украйна.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР