Руският президент Владимир Путин ще проведе днес чрез видеоконферентна връзка

...
Руският президент Владимир Путин ще проведе днес чрез видеоконферентна връзка
Коментари Харесай

Въпреки заплахите от санкции: Путин се среща днес с шефове на водещи италиански компании

Руският президент Владимир Путин ще организира през днешния ден посредством видеоконферентна връзка среща с висшите ръководители на над 20 водещи италиански компании. Сред тях изпъкват имена на значими компании като „ Пирели “, „ Дженерали “, „ Уникредит “. Домакини на събитието са Италианско-руската комерсиална камара (CCIR) и Италианско-руската бизнес комисия.

На срещата ще бъдат разисквани настоящи въпроси, свързани с капиталовото съдействие сред Русия и Италия, и вероятностите за по-нататъшно разширение на бизнес връзките сред бизнесмените от двете страни, заяви ТАСС. Специално внимание ще се отдели на опциите за създаване на съдействие в региона на енергетиката, промишлеността, финансите и екологичните технологии.
Байдън обмисля наказания персонално против Путин, в случай че Русия нахлуе в Украйна
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи във вторник, че би обмислил налагането на стопански наказания, ориентирани персонално против Владимир Путин...
Прочети повече
Проявата бе контрактувана още през ноември предходната година със знанието на италианското министерство на външните работи. Руският министър на индустрията и търговията Денис Мантуров отбелязва, че комерсиалният оборот сред Русия и Италия още веднъж е почнал да пораства, откакто през 2013 година доближи равнище от 40 милиарда евро и по-късно понижа. За деветте месеца на 2021 година той бележи растеж от 43% до 17 милиарда евро.

Путин от време на време организира такива срещи с задгранични предприемачи. Така да вземем за пример, през януари 2021 година, той имаше закрита онлайн среща в границите на Седмицата в Давос, на която участваха към 80 ръководители на най-големите компании в света. През април 2021 година съветският водач организира видеосреща с представители на френските бизнес кръгове, а през 2019 година персонално се срещна с представители на немски и английски компании.

 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР