„Руският президент Владимир Путин ще отиде догодина в санаториум, от

...
„Руският президент Владимир Путин ще отиде догодина в санаториум, от
Коментари Харесай

MI6: Няма да има преврат, Путин отива в санаториум

„ Руският президент Владимир Путин ще отиде следващата година в санаториум, от който няма да си тръгне като водач на Русия “. Такава рискова прогноза направи някогашният началник на английското разузнаване MI6 сър Ричард Диърлав, представен от „ Ню Йорк пост “, оповестява " Офнюз ".

Диърлав направи прогнозата си в диалог в последната емисия на подкаста „ Едно решение “, където е ко-водещ.

„ Сега ще поема риск. Аз мисля, че той ще си замине през 2023. Вероятно ще отиде в санаториум, от който няма да си тръгне като водач на Русия. "

Вкарването на Путин в медицински център би било " елегантна " опция на преврата, добави Диърлав, който беше отпред на английското разузнаване от 1999 до 2004. Той добави, че Москва към момента няма проект за това кой ще наследи Путин на поста, само че персоналното му мнение е, че актуалният секретар на съвета за сигурност Николай Патрушев ще вземе обстановката под собствен надзор.

Малко по-рано някогашният офицер от английското разузнаване Кристофър Стийл, който в предишното е оглавявал офиса на MI6 за Русия, даде информация за здравето на Владимир Путин. По думите му, се налагало съветският президент да бъде непрекъснато в под лекарско наблюдаване и се случвало „ да не може да взе участие във значими срещи, без да се постанова да прави почивки за лекуване “.

Медиите оповестиха и за интервенция за изваждане на течност от коремната празнина на съветския президент преди дни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР