Руският президент Владимир Путин се ваксинира тази вечер срещу Сovid-19,

...
Руският президент Владимир Путин се ваксинира тази вечер срещу Сovid-19,
Коментари Харесай

Владимир Путин с Covid ваксина, не е ясно кой вид

Руският президент Владимир Путин се имунизира довечера против Сovid-19, заяви неговият представител, без да посочи каква ваксина му е била сложена.

Умишлено не бе конкретизирано с коя от съветските ваксини е употребявал президентът, с цел да бъдат насърчени повече руснаци да се имунизират с всички налични препарати.

„ Путин се имунизира против ковид. Той се усеща добре и на следващия ден ще е на работа, както нормално “, сподели представителят Дмитрий Песков, представен от организация РИА Новости.

По-рано денем Песков към този момент означи, че 68-годишният президент няма желание да се имунизира обществено.

" Няма да ви покажем това, ще би трябвало да вярвате на думата ни ", съобщи представителят, акцентирайки, че съветският президент не желае да си слага инжекция пред камерите.

Путин разгласи през вчерашния ден, че през днешния ден ще се ваксинира, откакто даде сходно заричане още през декември предходната година, когато в Русия започваше акцията за имунизиране на популацията. Той обаче тогава означи, че ще си сложи ваксина, когато и тези от неговата възрастова група – над 65 години, бъдат включени, защото Русия, за разлика от доста други страни, стартира да ползва своя първи позволен препарат „ Спутник V “ в началото при хора в дейна възраст. 

 Руският президент Владимир Путин и министърът на защитата Сергей Шойгу прекараха част от свободното си време през уикенда измежду природата в Сибир, 21 март 2021 година
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР