Руският президент Владимир Путин призова за суров отговор на чуждестранните

...
Руският президент Владимир Путин призова за суров отговор на чуждестранните
Коментари Харесай

Путин иска суров отговор срещу агентите, които помагат на Украйна

Руският президент Владимир Путин прикани за " недопечен " отговор на задграничните сътрудници, които целят да дестабилизират Русия, като оказват помощ на Украйна, съобщи Агенция Франс Прес.

" Киевският режим с директната поддръжка на непознати специфични служби е поел по пътя на терористичните способи, на процедура на държавния тероризъм ", съобщи съветският държавен глава.

" Това са актове на бойкот против цивилен обекти, транспортна и енергийна инфраструктура, набези против цивилни жители и представители на властта ", сподели той.

Откакто Москва стартира офанзивата си в Украйна през февруари 2022 година, са регистрирани многочислени саботажи на съветски железопътни линии и набези с дронове, приписвани на Украйна.

" Опитите на задгранични специфични сътрудници да дестабилизират политическата и обществената обстановка в Русия би трябвало да бъдат прекъснати ", съобщи Путин в обръщението си по случай Деня на чиновниците в организациите за сигурност.

" Службите за сигурност имат нелека задача. Но вие разполагате с целия нужен капацитет, с всички благоприятни условия, с цел да гарантирате сигурността на страната, на обществото и на нашите жители ", добави президентът./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР