Руският президент Владимир Путин призова днес Федералната служба за сигурност

...
Руският президент Владимир Путин призова днес Федералната служба за сигурност
Коментари Харесай

Путин призова руското контраразузнаване да противодейства по-активно на западните служби

Руският президент Владимир Путин прикани през днешния ден Федералната работа за сигурност (ФСС) да противодейства по-активно на, по думите му, разрастващата се шпионска и подривна активност против Русия на Украйна и Запада, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

В тирада пред чиновниците на ФСС Путин съобщи, че службата би трябвало да предотвратява влизането на съветска територия на " диверсионни групи " от Украйна, да затегне ограниченията за отбрана на сериозната инфраструктура и да пресече всевъзможни опити на западните разузнавания за възобновление на по думите му терористични и екстремистки кафези в Русия.

" Западните разузнавания обичайно постоянно са работили интензивно в Русия, а в този момент са хвърлили против нас спомагателен кадрови, механически и различен запас. Нужно е да отговорим по съответния метод ", сподели Путин.

Той даде инструкции на ФСС да пресече потоците на нелегално оръжие към Русия и да усъвършенства сигурността в четирите области на Украйна, които Москва отчасти завладя и които разгласи за своя територия, ход, незачитан от множеството страни по света.

Путин сподели още, че Федералната работа за сигурност взема интензивно присъединяване в спора в Украйна, в това число с дейности в тила на съперника, съобщи ТАСС.

Служителите вземат решение " комплицирани и ексцентрични оперативни задания, охраняват държавната граница, борят се интензивно с тероризма, проведената престъпност, корупцията и екстремизма ", означи той и им благодари за работата както на " предна линия - в освободените територии и фронтовата зона ", по този начин и " в тила на съперника ".

Путин разпореди на ФСС и да пресича потреблението на обществените мрежи за замесване на жители в екстремистка активност.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР