Руският президент Владимир Путин подписа законите за анексирането на контролираните

...
Руският президент Владимир Путин подписа законите за анексирането на контролираните
Коментари Харесай

ВСУ съобщи за още успехи в контраофанзивата срещу руската армия

Руският президент Владимир Путин подписа законите за анексирането на следените от съветската войска територии в Украйна, до момента в който украинската войска заяви за триумф на контранастъплението си в тези региони. Украинските въоръжени сили са освободили още три села в южната Херсонска област, съобщи украинският президент Володимир Зеленски:

" Само през последните 24 часа, обитаемоте места Нововоскресенское, Новогригоривка, и Петропавловка бяха освободени и нормализирани от подправения референдум в Херсонска област. Придвижването продължава ".

Украинската войска заяви,  че е отвоювала територии в източните елементи на Луганска област и е постигнала прогрес в контраофанзивата си в Донецк, Харков и Херсон, като съветските елементи са изтласкани напълно на юг от западния бряг на река Днепър. 

Руският президент Владимир Путин подписа през вчерашния ден федералните конституционни закони за анексирането на следените от съветската войска територии в Украйна. Той подреди на съветското държавно управление да поеме контрола върху украинската атомна електроцентрала " Запорожие ".

Русия упорства за скрито вместо очевидно гласоподаване в Общото заседание на Организация на обединените нации, където идната седмица ще се преглежда проекторезолюция против съветската анексия на части от Украйна. Подготвеният от западни страни план жигосва " противозаконните референдуми " на Русия и " опита за противозаконна анексия " на четири украински области.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР