Руският президент Владимир Путин подписа указ „За ответни визови мерки

...
Руският президент Владимир Путин подписа указ „За ответни визови мерки
Коментари Харесай

Путин подписа указ за ответни визови мерки за неприятелските страни

Руският президент Владимир Путин подписа декрет „ За ответни визови ограничения по отношение на неприятелските дейности на непознати страни “. Документът беше оповестен в понеделник на формалния портал за правна информация, оповестява

Указът е подписан " въз основа на нуждата от предприемане на незабавни ограничения в отговор на недружелюбните дейности на Европейския съюз ". Според него Руската федерация е спряла редица клаузи от споразуменията за облекчение на визовия режим с Европейски Съюз, Норвегия, Дания, Исландия, Швейцария и Лихтенщайн.

Путин инструктира Министерството на външните работи да наложи персонални ограничавания за влизане в Руската федерация за чужденци и лица без поданство, които правят вражески дейности.

„ Министерството на външните работи на Руската федерация, в съдействие с федералните органи на изпълнителната власт, упълномощени да вземат решения за недопускане на влизане в Руската федерация, да постанова персонални ограничавания за влизане в Руската федерация и престояване в Руската федерация за задгранични жители и лица без поданство, които правят дейности против Руската федерация, нейни жители или юридически лица недружелюбни дейности “, следва от текста на постановлението.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР