Руският президент Владимир Путин подписа указ, с който изключи съществуващите

...
Руският президент Владимир Путин подписа указ, с който изключи съществуващите
Коментари Харесай

Путин ще дава петрол само на приятелски страни

Руският президент Владимир Путин подписа декрет, с който изключи съществуващите контракти с така наречен " другарски " страни и компании от възбраната за експорт на съветски нефт, наложена в отговор на признатия от Запада таван на цената на съветския нефт, даже и те да се придържат към него, съгласно известие на държавната страница, представено от Ройтерс.

През декември той подписа декрет, с който забрани от 1 февруари доставките на нефт и петролни артикули на страни, които съблюдават рестриктивните мерки, а в този момент направи вероятни изключенията от възбраната.

От началото на декември влезе в действие признат от страните от Г-7, Европейски Съюз и Австралия таван на цената на съветския нефт от 60 $ в отговор на съветската инвазия в Украйна.

Въпреки глобите съветският нефт и петролни артикули не престават да се изнасят релативно несметно, защото Кремъл съумя да пренасочи потоците най-много към Китай и Индия, показва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. 

Същевременно Путин съобщи, че Русия би трябвало да работи бързо, с цел да отвърна по думите му " икономическата експанзия на Запада " и за задачата Москва " ще разшири връзките си с доста страни в Евразия, Латинска Америка и Африка ".

" Днес, пред лицето на западната икономическа експанзия, Народното събрание, държавното управление, всички локални и районни управляващи би трябвало да работят ясно и бързо като един обединен екип ", съобщи Путин по време на света с съветски депутати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР