Руският президент Владимир Путин отново предложи за министър-председател заемащия същата

...
Руският президент Владимир Путин отново предложи за министър-председател заемащия същата
Коментари Харесай

Путин предложи отново Дмитрий Медведев за премиер на Русия

Руският президент Владимир Путин още веднъж предложи за министър-председател заемащия същата служба сега Дмитрий Медведев , малко откакто се закле за четвърти път като президент на Русия.
 
" Президентът на Руската федерация внесе кандидатурата на Дмитрий Медведев в Държавната Дума (долната камара на парламента), с цел да получи единодушието й ", оповестиха от Кремъл в изказване. Медведев е президент на Русия от 2008 година до 2012 година и министър-председател от 2012 година до 2018 година

Днес публично Владимир Путин встъпи в служба като президент на Русия , оповестиха международните организации. Той сложи ръката си върху конституцията на гала в Андреевската зала на Големия кремълски замък и се закле да служи на съветския народ, да опазва правата и свободите му и да пази съветския суверенитет.
 
" Смятам за мой дълг и за смисъл на моя живот да дам всичко от себе си за Русия, за нейното настояще и нейното бъдеще ", съобщи той след полагането на клетвата.
 

Преизбран през март със 76,7% от подадените на президентските избори гласове - най-високият резултат от идването му на власт - Путин управлява страната от 2000 година като държавен глава или държавен началник . " Напълно осъзнавам каква голяма отговорност нося към всички вас, към Русия ", увери Путин на церемонията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР