Руският президент Владимир Путин определи като терористичен акт случилото се

...
Руският президент Владимир Путин определи като терористичен акт случилото се
Коментари Харесай

Путин определи като терористичен акт атаката срещу Кримския мост

Руският президент Владимир Путин дефинира като терористичен акт случилото се на Кримския мост и разпореди да се засилят ограниченията за сигурност, предадоха международните организации.
Прочетете още
" Предвид това, че става дума за втора терористична офанзива против Кримския мост, чакам съответни оферти за възстановяване на сигурността на тази значима транспортна и стратегическа инфраструктура ", съобщи Путин по време на държавно съвещание, излъчено по малкия екран.

" Случилото се е следващият терористичен акт на киевския режим. Това закононарушение е безсмислено от военна позиция, тъй като Кримският мост от дълго време не се употребява за военни транспорти. Но това е едно грубо закононарушение, тъй като пострадаха, починаха почтени лица ", добави той.

По думите му при атаката е било ранено момиченце, а неговите родители са починали. Семейството е пътувало за Крим от Белгородска област в Русия.

Президентът даде обещание, че ще има отговор след офанзивата на Кримския мост. Той разясни, че министерството на защитата приготвя подобаващите отговори. Путин заяви, че Кримският мост е потърпевш съществено при терористичния акт.

На съвещанието на държавното управление съветският заместник-премиер Марат Хуснулин уточни, че пътят ще бъде изцяло поправен до 1 ноември. Той сподели, че пътният трафик по моста ще бъде възобновен в една посока до 15 септември, а в двете направления - до 1 ноември. Паралелният железопътен мост не е потърпевш при офанзивата, добави още вицепремиерът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР