Единственият начин е Есекс да го направи име на домакинство

...
Единственият начин е Есекс да го направи име на домакинство
Коментари Харесай

Шефовете на TOWIE „доста се забавляват“, тъй като Марк Райт „предприема действия“ на фона на завръщането на Лорън Гуджър

Единственият метод е Есекс да го направи име на домакинство и да го издигне до звезда, само че съгласно известията Марк Райт желае да се дистанцира от шоуто на ITV.

Аз съм звезда... Изкарайте ме от тук! звезда се появи в първите три серии от дългогодишния ефирен риалити сериал, само че се сбогува с шоуто през 2011 година, с цел да се наслаждения на престой в джунглата.

Но макар че не се е появявал в TOWIE повече от десетилетие, Марк към момента се появява в подиуми с помощта на някогашната му избраница Лорън Гуджър, която неотдавна се завърна в шоуто след деветгодишно неявяване.

По време на неотдавнашен епизод, Лорън разиска скандалната татуировка, която имаше на името на Марк в интимна зона с сътрудника от актьорския състав Ейми Чайлдс - нещо, което съгласно известията не се хареса доста на Марк.

Източник, непосредствен до Марк, който се ожени за Мишел Кийгън през 2015 година, разкри, че той не е удовлетворен от споменаването на името му в шоуто, изключително по отношение на връзката му с Лорън. Вътреш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР