Руският президент Владимир Путин и осемгодишно момиче заедно се молиха

...
Руският президент Владимир Путин и осемгодишно момиче заедно се молиха
Коментари Харесай

Путин и осемгодишно момиче заедно молиха министър за пари

Руският президент Владимир Путин и осемгодишно момиче дружно се молиха на финансовия министър Антон Силуанов зда усили финансирането за Дагестан в южната част на страната. Това стана с телефонно позвъняване, когато Раисат Акипова, от Дербент, дойде с него в съветското президентство.

Видеоклипът с дълготрайност съвсем осем минути, от Кремъл, демонстрира срещата с Раисат и фамилията ѝ. Момичето първо бива посрещнато, по-късно дружно с Путин прави позвъняването от кабинета си, най-после президентът беседва с родителите ѝ, до момента в който пият чай

Обяснението за срещата - дни откакто Путин посети Дагестан на Курбан байрам - се крие в думи на самия Путин, който след визитата видял фотография, на която Раисат плаче.

" Когато си потеглих от Дербент, ми демонстрираха изображение, на което ти плачеш. Разбира се, аз, за жалост, не мога да приказвам с всеки човек, който стои на площада, само че все пак реакцията ти ме разстрои. И защото не мога самичък постоянно да пътувам, да излизам от Москва, взех решение да те поканя с мама и баща. "

 Една трета от руснаците утвърждават Пригожин и след протеста Една трета от руснаците утвърждават Пригожин и след протеста

" Ройтерс " окачествява реакцията на министър Силуанов като " заинтригуван " ; такива мнения се виждат и в соцалните мрежи. Когато Раисат споделя " здравейте ", Силуанов замълчава. Путин се намесва: " Чуваш ли, Антон? Защо не отговаряш? Възпитан човек си... Реши, че това е смешка ли? "

 Путин и осемгодишно момиче дружно молиха министър за пари
© Reuters

Министърът изслушва плана, с който Путин го среща, четейки от лист перо по перо, и бързо се съгласява Дагестан да получи още средства. " Отлично ", изяснява в следствие Путин. " Имаме 5 милиарда рубли за Дагестан. " По днешния курс това са 55 млн. $. Двамата беседват и с премиера Михаил Мишустин.

 Путин и осемгодишно момиче дружно молиха министър за пари
© Reuters

Все по-често

Това е следващото от серия участия на Путин, при които той взаимодейства с руснаци, в последната седмица.

Необичайното разбъркване с навалица в Дагестан, при което той целуваше деца, прегръщаше дами и позираше за фотоси в сряда (а по " Россия-1 " се чуваше, че " даже рокзвездите не ги посрещат по този начин " ), бе последвано от рисунки на стилизирано човешко лице на интерактивна дъска по време на бизнес конференция в Москва.

 На форума
© Reuters

На форума " Силни хрумвания за новото време "

Тези взаимоотношения на Путин, който в последните години държи даже доближени като министъра на защитата Сергей Шойгу в другия завършек на дълга маса, се демонстрират от съветските управляващи и медии, относително постоянно в последната седмица. Те започнаха, откогато създателят на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин поведе протест на 23 и 24 юни - безпрецеденто предизвикателство за властта в Москва в най-новата история на Русия.

 Путин и осемгодишно момиче дружно молиха министър за пари
© Reuters

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР