Руският президент Владимир Путин и американският държавен глава Доналд Тръмп

...
Руският президент Владимир Путин и американският държавен глава Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Путин и Тръмп ще се срещнат във Виетнам тази седмица

Руският президент Владимир Путин и американският държавен глава Доналд Тръмп евентуално ще се срещнат тази седмица в коридорите на конгрес във Виетнам. В петък Кремъл удостовери, че се водят договаряния за среща по време срещата на Азиатско-тихоокеанското икономическо съдействие, която е сред 8 и 10 ноември в Дананг.

Тръмп също удостовери това пред " Фокс нюз ". " Може да се срещнем с Путин. И дублирам – Путин е доста значим, тъй като може да ни помогне със Северна Корея. Със Сирия. Трябва да приказваме и за Украйна. "

Двамата се срещнаха за пръв път на срещата на Г-20 в Хамбург през юли, с цел да обсъдят обвиняванията за съветска интервенция в предизборната акция в Съединени американски щати. През август Тръмп наложи нови, по-тежки наказания на Русия, а Кремъл отвърна, че това поставя завършек на очакванията за по-добри връзки.

Сегашната среща ще се организира на фона на нови разкрития в следствието за съветската интервенция в миналогодишния избор. Преди дни специфичният прокурор Робърт Мюлър повдигна обвинявания против някогашния управител на акцията на Тръмп Пол Манафорт, съдружника му Ричарт Гейтс и съветника на акцията Джордж Пападополус.

Според " Уолстрийт джърнъл " управляващите имат задоволително доказателства да дадат под съд и шестима членове на съветското държавно управление за хакването на компютрите на Националния комитет на Демократическата партия предходната година.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (585)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР