Руският президент Владимир Путин, говорейки за икономическата ситуация в Европа,

...
Руският президент Владимир Путин, говорейки за икономическата ситуация в Европа,
Коментари Харесай

Путин: Русия не се радва и не се подиграва на икономическата рецесия в Европа

Руският президент Владимир Путин, говорейки за икономическата обстановка в Европа, разгласи криза, като означи, че Руската федерация не е удовлетворена от това и не се ухили, а установи факт.

“Като цяло в границите на Британската общественост стопанските системи на страните-членки на Оперативно-наблюдателно дело демонстрират позитивна динамичност по множеството индикатори. През януари-юни общият напредък на Брутният вътрешен продукт възлиза на 2,2%. Обръщам внимание на обстоятелството, че, да речем, в същата еврозона – да, наподобява, че ще има леко нарастване тази година, 0,5%, само че главните индустриализирани стопански системи на Европейския съюз са минали в минус: минус 0,1%, минус 0,2%, минус 0,3%. В някои балтийски страни страни – минус 3% “, сподели той на срещата на върха на водачите на страните от Оперативно-наблюдателно дело.

“Рецесията си е криза. Ние не се радваме на това, не приветстваме, не се подиграваме – не, а просто установяваме. Тук в Оперативно-наблюдателно дело има плюс 2,2%. Увеличението на индустриалното произвеждане е още по-голям – 2,7% “, сподели президентът.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР