Руският президент Владимир Путин е непретенциозен към храната, яде най-прости

...
Руският президент Владимир Путин е непретенциозен към храната, яде най-прости
Коментари Харесай

Путин бил непретенциозен към храната, но избягва тестените изделия

Руският президент Владимир Путин е скромен към храната, яде най-прости гозби, само че гледа да употребява по-малко тестени произведения. Това споделя представителят на Кремъл Дмитрий Песков в изявление за в. " Аргументи и обстоятелства ", съобщи ТАСС.

Журналисти от изданието загатват за истинския костюм от овча кожа, с който Путин бе облечен по време на скорошния си излет в съветската тайга с министъра на защитата Сергей Шойгу, и питат дали президентът следи модата. " Той се отнася към този въпрос безусловно умерено - твърди Песков. - Знаете, че носи в действителност идентични костюми, идентични ризи. В тайгата обаче няма по какъв начин да вървиш по риза и с обувки, там е студено. Затова дано речем, че той се облича съгласно мястото, където се намира. "

Прессекретарят на президента добавя, че Путин няма личен моделиер и отделя " минимално внимание на модата ".

Пожеланието за положително здраве, отправено от Путин към американския президент Джо Байдън в отговор на обидните му думи, бе " много откровено ", отбелязва Песков. В изявление за американска телевизия наскоро Байдън се съгласи, че счита Путин за " палач ".

Русия няма да разреши на Съединени американски щати или друга страна да беседва с нея " от позиция на силата ", акцентира представителят на Кремъл. " Не бих желал да приказвам за рискови сюжети ", споделя обаче той, запитан дали е допустимо разкъсване на дипломатическите връзки сред Москва и Вашингтон.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР