Руският опозиционер Иля Яшин, който също се намира в затвора,

...
Руският опозиционер Иля Яшин, който също се намира в затвора,
Коментари Харесай

Свободни ли са вече убийците на Немцов, пита опозиционер от затвора

Руският опозиционер Иля Яшин , който също се намира в пандиза, разгласява пост в обществените мрежи с апел да се ревизира достигнала до него информация, че убийците на Борис Немцов се разхождат на независимост.

Иля Яшин моли негови съидейници, юристи, общественици и проверяващи публицисти да ревизират информацията и да я оповестят обществено. Самият той няма запас за това, най-малкото тъй като се намира в пандиза с присъда от 8.5 години поради разпространението на погрешна информация за съветската войска. в YouTube, оповестено през април, в което той разисква доказателства, открити от западни публицисти за съветски военни закононарушения в Буча, покрай Киев .

" Моля, направете нужните запитвания и направете всичко от себе си, с цел да разберете дали в този момент излежават наказването си в колониите,, жителите Заур Дадаев, Анзор и Шадид Губашеви, Хамзат Бахаев и Темирлан Ескерханов. "

Информацията Яшин я е получил от други момчета от Чечня , с които се е срещал по време на събирания в пандиза. " И съвсем всички твърдят, че кадировските екстремисти, наказани за убийството на Борис Немцов, към този момент няколко месеца се разхождат на независимост. "

Предполага, че са подписали контракти с Министерство на защитата и след шест месеца на фронта в Украйна са помилвани с президентски декрет и в този момент си живеят спокойно в Чеченската Република.

Иля Яшин не изключва и с помощта на войната и доста други нарушители с тежки присъди да са излезли от пандизите и колониите и към този момент да се разхождат необезпокоявани по съветските улици.

Припомняме, Борис Немцов, неприкрит и одобрен критик на Владимир Путин, беше   Присъда за покушението получиха петима души. Адвокатът на фамилията на Немцов, както и негови сподвижници обаче са уверени, че.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР