Руският опозиционер Алексей Навални - основател на Фонда за борба

...
Руският опозиционер Алексей Навални - основател на Фонда за борба
Коментари Харесай

Навални заяви, че му оказват психологически натиск

Руският опозиционер Алексей Навални - създател на Фонда за битка с корупцията, съобщи, че против него се оказва психически напън, съобщи Дойче веле.

Днес Навални разгласява в Instagram видео, на което се вижда по какъв начин двама младежи го снимат в тил с мобилен телефон.

Опозиционерът прецизира, че това не е първият сходен случай.

По думите му, тормозът е почнал след разкритията за връзката сред болестта от дизентерия в московски учебни заведения и детски градини и продуктите, доставяни от компанията на Евгений Пригожин. Припомняме, Пригожин е непосредствен до президента на Русия Владимир Путин. Той е прочут с прозвището " готвача на Путин ". Негова благосъстоятелност е петербургската " фабрика за тролове ", която публично е представяна като Агенция за интернет проучвания.

Навални споделя, че ежедневно вижда хора, които вървят компактно след него и непрестанно го снимат, без значение от това къде отива.

Навални добавя, че по същия метод и преследвана неговата съмишленичка от Фонда за битка с корупцията Любов Собол, която е създател на следствия за активността на Пригожин.

Руският опозиционер счита, че точно Пригожин е уредник на психическия тормоз. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР