Руският опозиционер Алексей Навални най-вероятно е убит с удар в

...
Руският опозиционер Алексей Навални най-вероятно е убит с удар в
Коментари Харесай

ТЕХНИКА НА КГБ: Навални е убит с удар в сърцето

" Руският опозиционер Алексей Навални най-вероятно е погубен с удар в сърцето ", написа английският в. " Дейли мейл ". По думите на съветския отстъпник и правозащитник Владимир Осечкин за ликвидирането на рецензия на Владимир Путин е била употребена техника, създадена от Комитет за Държавна сигурност (на СССР).
 
" Служители от отдели за специфични интервенции на Федералната работа за сигурност (наследила КГБ) са обучавани по какъв начин да убиват хора с един единствен удар в региона на сърцето. Смъртта на жертвата настава за секунди ", сподели още Осечкин.

" Преди за бъде погубен Навални е прекарал сред два и четири часа при минус 27 градуса. Това е развалило съществено кръвоносната му система и по-късно му е бил нанесен съдбовният удар в сърцето ", добави Осечкин.

Според дисидента Москва е могла да убие Навални когато и да е. Това обаче стана в наказателната колония. Целта бе следите да не водят към Кремъл.

Новината за гибелта на Навални оповестиха управляващите в концлагера, където той изтърпяваше наказването си, само че известно време се очакваше удостоверение от околните му. Според формалната информация, съветският опозиционер е колабирал, до момента в който се е разхождал и в никакъв случай повече не е пристигнал в схващане. Майка му и юристът му отпътуваха за отдалечената колония незабавно щом се разнесе новината за гибелта му.

В понеделник Кремъл съобщи, че следствието на гибелта на Навални продължава и че към момента няма " резултати ". По-късно говорителката на Навални Кира Ярмиш сподели, че следователите са споделили на майката на Навални Людмила, че няма да предадат тялото му най-малко две седмици, до момента в който извършат " химически разбор "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР