Окръжната прокуратура в Пловдив е отказала да направи нов следствен

...
Окръжната прокуратура в Пловдив е отказала да направи нов следствен
Коментари Харесай

Майката на Митко от Цалапица: Прокуратурата отказа нов следствен експеримент за убийството

Окръжната прокуратура в Пловдив е отказала да направи нов следствен опит за убийството на Димитър Малинов от Цалапица, това сподели пред БНТ майка му Атанаска Бакалова.

По думите ѝ обвиненият Рангел Бизюрев и упрекнатите като укриватели близнаци Динкови са трансформирали показанията си по отношение на мястото на закононарушението.

" Надяваме се съдията да разпореди да бъде изработен, тъй като мястото, което сочат те, не е мястото, което показват камерите ", сподели Бакалова.

Близките на Митко и поданици на Цалапица ще излязат на следващ митинг пред прокуратурата в Пловдив преди началото на делото през днешния ден, на което ще бъде изслушан Рангел Бизюрев. Процесът би трябвало да стартира всъщност, откакто беше отсрочен три пъти, беше заменен и съдията.

" Днес се надяваме след разпитите на Рангел и останалите делото за укривателство да бъде приобщено към делото за ликвидиране. Близнаците ненапълно може да са укриватели, само че те са и съучастници в убийството. Единият брат знаем, че е участвал началото до края, другият след това е отишъл да оказва помощ, като носи лопати, мотика, кирка ", сподели Атанаска Бакалова.

Майката пита за какво съучастниците в едно ликвидиране са разграничени от две районни прокуратури. Не има вяра, че през днешния ден ще се разбере истината за гибелта на сина ѝ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР