Руският опозиционер Алексей Навални бе задържан на летище Шереметиево при

...
Руският опозиционер Алексей Навални бе задържан на летище Шереметиево при
Коментари Харесай

Навални е задържан на летище Шереметиево

Руският опозиционер Алексей Навални бе арестуван на летище " Шереметиево " при завръщането си в Москва след 5 месеца лекуване в Германия. Засега той е отведен за " уточняване на събитията за секване на държавната граница ”.

Полетът, с който Навални трябваше да кацне на летище " Внуково " край Москва, бе пренасочен към друго летище - " Шереметиево ". Самолетът на самолетна компания " Победа " се приземи там и след малко изказване, Навални и брачната половинка му Юлия се насочиха към паспортен надзор. Там онлайн в ефира на доста съветски медии, Навални бе отведен от Гранична полиция.

" Опитаха се да ме уплашат. Делата против мен са скалъпени. Нямам от какво да се опасявам. Призовавам ви и вие да не се страхувате ", бяха първите думи на Навални на родна земя. " Това е най-хубавият ми ден за последните пет месеца. Много съм благополучен, че си пристигнах. Сега ще изляза и ще се прибера у дома. Не единствено истината е на моя страна, само че и съдът ", сподели още той и се извини на спътниците си за породените премеждия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР